Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Privéles

Doelgroep: alle leeftijden en niveau's

Tijdens de privéles ligt de focus volledig op je schaatstechniek. In overleg met de trainer kun je aandacht besteden aan je gehele schaatstechniek óf een specifiek onderdeel. Het is ook mogelijk om een privéles met videoanalyse in te plannen. Jezelf zien op bewegend beeld en de analyse hiervan dragen bij aan de bewustwording van je eigen techniek en verbeterpunten. Beelden kunnen echte eye-openers zijn en dus leiden tot nieuwe inzichten. We gaan jouw schaatsbeweging in beeld te brengen, deze analyseren met een schaatstrainer en daardoor perfectioneren.

Kortom: een op maat gemaakte schaatsles op je eigen niveau. Een privéles vindt altijd plaats tijdens recreatie-uren, indien mogelijk kun je voor of na de privéles vrij schaatsen.

Opbouw privéles

Een privéles duurt ruim 1 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

Privéles met video-analyse

 Een privéles met videoanalyse duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

Tarieven

     Met video-analyse
 1 persoon € 51,25 € 66,75
 2 personen € 58,50 € 79,25
 3 personen € 65,75 € 91,50 

Inschrijven

Een privéles reserveren kan door op onderstaande button te klikken. Vul dan het formulier volledig in. Let op: de datum van de privéles dient minimaal 5 werkdagen na inschrijving plaats te vinden. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om de les definitief te plannen. Wil je graag een reeks privélessen plannen? Neem dan contact op met de schaatsschool van IJsbaan Twente via info@ijsbaan-twente.nl of 053-4601970. 

.

2016© IJsbaan Twente