Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Wedstrijden & verenigingen

Schaatsverenigingen zijn onze vaste gasten. Dagelijks trainen Twentse verenigingen in alle schaatsdisciplines op vaste uren. De ijsbaan is op de verhuurde tijden niet geopend voor recreatief schaatsen. Elk weekend vinden er in de avonduren wedstrijden plaats en worden op ons snelle ijs vele PR's gereden. De trainingen en wedstrijden voor de disciplines langebaan, marathon, kunstrijden en shorttrack worden georganiseerd door Baancommissie Twente. Om deel te nemen aan wedstrijden is het noodzakelijk dat je lid bent van één van de verenigingen. Voor een overzicht van de verenigingen, zie de blokken hieronder. Drie Twentse ijshockeyverenigingen organiseren elk hun eigen trainingen en wedstrijden.

Voor schaatsverenigingen en merkenteams zijn er diverse mogelijkheden op IJsbaan Twente. Zo organiseren we tijdens de herfst- en kerstvakantie in de ochtenduren trainingsblokken voor selectierijders en merkenteams. Natuurlijk kan er ook incidenteel ijs gehuurd worden voor wedstrijden en trainingen.

Schaatsverenigingen

Twente telt meer dan 20 schaatsverenigingen die trainingen en wedstrijden aanbieden in de disciplines langebaan, shorttrack, marathon en kunstrijden. Trainen doen ze allemaal op IJsbaan Twente op verschillende afgesproken tijden. Klik hier voor een overzicht van de Twentse schaatsverenigingen.

IJshockey

Twente telt drie ijshockey-verenigingen. Zij huren de ijshockeybaan van IJsbaan Twente dagelijks op verschillende tijdstippen. Ook organiseren zij wedstrijden in verschillende categorie├źn. Klik hier voor meer informatie over de Twentse ijshockeyverenigingen.

2016© IJsbaan Twente