Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Hoi! Ik ben Batje

Hoi! Ik ben Batje! De mascotte van IJsbaan Twente. Ik kom uit een dorpje genaamd Koudski in Siberië en ben een echte mensenvriend. Ik houd ook heel erg van schaatsen en ijshockey. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een baantje als ijshockeyer of professioneel schaatser, maar steeds weer stond erbij dat je een mens moest zijn. Als ijsbeer kwam ik maar niet aan de bak. Tot op een gegeven moment ik een advertentie zag dat een ijsbaan in Nederland op zoek was naar een mascotte die kon schaatsen. Er stond zelf bij dat het bij voorkeur een dier moest zijn, PERFECT! Ik ging op sollicitatie en werd direct aangenomen, ik ben officieel de nieuwe mascotte van IJsbaan Twente! Regelmatig ben ik op de ijsbaan te vinden. Je kunt dan met mij op de foto en we kunnen samen spelletjes doen. Je kunt binnenkort ook een Meet & Greet met mij boeken, dan maken we er echt een feestje van! Ik zie je snel op de ijsbaan!

Facebook

Altijd als ik met mensen op de foto ga zet ik de foto's even later op Facebook. Like IJsbaan Twente op Facebook en vind je foto terug!

Waar komt mijn naam vandaan?

Mijn naam is bedacht door Bastiaan Zoetman, de winnaar van de namenwedstrijd in oktober/november 2013. Hieronder vind je de brief die ik in oktober de wereld in heb gestuurd.

2016© IJsbaan Twente