Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Genieten van de ijspret met jong en oud óf beter leren schaatsen. Geen last van wind of regen, in de ijshal beleef je een gezellige winterse dag! De overdekte ijsbaan is dagelijks geopend van oktober t/m maart en beschikt over een 400 meterbaan en een 30*60 meterbaan. Kijk altijd even in het openingstijdenschema om te zien hoe laat welke baan geopend is.

Entreetarieven

Bekijk alle entreetarieven voor jong & oud, groepen, gezinnen, 11- of 22- rittenkaarten en scholen.

Huur een schaatshulp

Beginnend schaatser? Huur een Bobby voor extra steun. Lees hier hoe dit werkt.

Parkeren & bereikbaarheid

IJsbaan Twente is gelegen op het Go Planet Parc. Parkeren kan gratis voor de deur op de ruime parkeerplaatsen. De ijsbaan is ook goed te bereiken per trein. Plan hier je route en vind alle gegevens.

Schaatsles

Op IJsbaan Twente kun je op elk niveau schaatsles krijgen. De schaatsschool heeft een uitgebreid lesaanbod voor jong en oud. Van een bochtenclinic tot wekelijkse lessen en zelfs video-analyse!

Dweilschema

Het ijs van de 400 en 30*60 meterbaan worden een paar keer per dag onderhouden. Bekijk hier het dweilschema. Let op: in vakanties wordt een ander schema aangehouden.

Eten & drinken

In het Schaatscafé kun je genieten van heerlijke dranken en gerechten. Het café is altijd geopend tijdens recreatie-uren. De menukaart van het Schaatscafé en mogelijkheden voor catering vind je hier.

Impressie IJsbaan Twente

Een overzicht van alle faciliteiten op IJsbaan Twente. Een 400-meterbaan, een 30*60-meterbaan, een Schaatscafé, schaatsverhuur, een springkussen en nog veel meer!

Wedstrijden & verenigingen

Schaatsverenigingen zijn onze vaste gasten. Dagelijks trainen Twentse verenigingen in alle schaatsdisciplines op vaste uren. Wil je meer informatie over de verenigingen? Klik hier.

Mascotte Batje

Hoi! Ik ben Batje De mascotte van IJsbaan Twente. Ik kom uit een dorpje genaamd Koudski in Siberië en ben een echte mensenvriend. Regelmatig ben ik op de ijsbaan te vinden. Lees hier meer over mij.

MYLAPS transponder

Registreer je rondetijden! Met een schaatstransponder van My Laps kun je het aantal ronden en je rondetijden op het ijs bijhouden. Een transponder is bij de receptie van IJsbaan Twente te koop.

2016© IJsbaan Twente