Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Stamppotbuffetten

Een echt winters stamppotbuffet vanaf € 17,95 per persoon. Je kunt kiezen uit 3 buffetten met elk 3 soorten stamppot en diverse vleessoorten. Bij alle buffetten worden toppings als jus, uitjes, augurk en mosterd geleverd. Klik hier voor een overzicht.

Winterbuffet

Een heerlijk typisch winters buffet á € 25,00. Diverse koude gerechten als een plateau met pastrami’s van rund, hert en kalf en paté's. Warme gerechten zoals runderstoofpot, winterse spareribs, stoofperen en nog veel meer. Klik hier om de gehele inhoud van dit buffet te bekijken.

Apres schaatsbuffet

Een heerlijk buffet vanaf € 18,95 per persoon met currywurst, spareribs, runderstoofvlees, gebakken aardappelen met spek en ui, een quiche met tonijn en nog veel meer! Klik hier om de inhoud van dit buffet te bekijken.

Bourgondisch buffet

Bourgondisch buffet á € 20,00 per persoon. Dit buffet bestaat uit salade, broodsoorten, sla, beenham, spareribs, drumsticks en nog veel meer. Klik hier om de gehele inhoud van dit buffet te bekijken.

Warm & koud buffet

Een warm & koud buffet is verkrijgbaar vanaf € 19,50 per persoon.Het buffet bestaat uit diverse salades, rauwkost, warme vleesgerechten, aardappeltjes en stokbrood met sausen. Inclusief mogelijkheden voor uitbreidingen. Klik hier voor meer informatie.

Chinees Indisch buffet

Een heerlijk uitgebreid chinees indisch buffet voor € 19,95 per persoon. Bami en nasi, babi pangang, saté in pindasaus, kip in pittige saus en nog veel meer. Klik hier om de gehele inhoud van dit buffet te bekijken.

Soepen & desserts

Buffetten zijn aan te vullen met soepen en desserts. Kies bijvoorbeeld een boeren groentesoep of een luxe vlaflip. Klik hier voor de mogelijkheden.

Dranken

Vanaf 15 personen kun je (op reservering) borrelen in één van de lounges op IJsbaan Twente. Tijdens een buffet kun je altijd drankjes bestellen aan de bar. Naar wens aan te vullen met diverse hapjes.

2016© IJsbaan Twente