Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Overnachten

Een basis of luxe overnachtingslocatie; in Twente vind je alles! De meest gebruikte en dichtsbijzijnde accommodaties voor gasten van IJsbaan Twente staan hieronder op een rijtje. Alle locaties die hieronder worden toegelicht zijn 'schaatsproof'. Dat wil zeggen: op loop- of fietsafstand van de ijsbaan, (soms) korting voor gasten van IJsbaan Twente, ruim en comfortabel ingericht en daarnaast gelegen aan fiets- en looproutes door Twente.

Hotel de Broeierd

Het luxe Hampshire Hotel de Broeierd ligt op 1,5 km van de ijsbaan en beschikt over 61 comfortabele hotelkamers. Ook kun je er genieten van welness, wifi en een uitstekende bistro.

Hampshire Hotel - City Hengelo

Hampshire Hotel - City Hengelo is een 4 sterren hotel met kleinschalig karakter en hoog service niveau in het hart van Hengelo. Gelegen op 5 km van de ijsbaan en op loopafstand van het centraal station. Sportmaaltijden kunnen gereserveerd worden.

Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo, op 11 km van de ijsbaan, beschikt over hotelkamers, appartementen en vele faciliteiten. Zo is er 23 ha bos, een zwembad, een tennisbaan en welness. Sportmaaltijden zijn naar wens te bestellen.

Hotel Drienerburght

Op het terrein van Universiteit Twente vind je hotel Drienerburght op nog geen 2 km van de ijsbaan. Een eigentijds en gemoedelijk hotel met één en tweepersoons kamers, wifi, ontbijt en sportmogelijkheden.

Villapark Eureka

Villapark Eureka is gelegen in de bossen van Deurningen, op 12 km van de ijsbaan. Vlak bij een wielerbaan, loopparcours op 't Hulsbeek. Villa's met eigen keuken, aparte slaapkamers en voorzieningen, zo luxe als je wilt.

't Borghuis

Bungalowpark gelegen in de bossen op 16 km afstand van de ijsbaan. Meerdere bungalows en groepsaccommodaties die uitermate geschikt ingericht zijn voor groepen van 2 tot wel 150 personen. Eigen keuken en fietsenstalling.

De Burink's Hof

Deze groepsherberg ligt in Buurse, 17 km van de ijsbaan. Twee ruime accommodaties (15-65 personen) voorzien van alle gemakken en comfort. Veel ruimte, sport- en spelmogelijkheden en een eigen keuken.

De Pol

Groepshuizen, bed & breakfast en appartementen op 14 km van de ijsbaan. Groepshuizen van 8 tot 30 personen. Daarnaast 4 appartementen en een lodge met alles erop en eraan. Eigen keuken en fietsenstalling.

Blokhut Scouting St. Cristoffel

Op 7 km van de ijsbaan vind je een blokhut van scoutinggroep St. Christoffel. De Blokhut bestaat uit een uitgebreide keuken, douches, toiletten en twee zalen.

Blokhut Scouting Bataven Ludger

Op 3 km van de ijsbaan vin dje een blokhut van de Scouting Bataven Ludger. De blokhut uit 2009 bestaat uit 2 verdiepingen met diverse lokalen, sanitaire voorzieningen en een grote en kleine keuken.

Blokhut Universiteit Twente

Het terrein van Universiteit Twente op nog geen 2 km van de ijsbaan biedt diverse overnachtingsmogelijkheden. Zo zijn er 7 blokhutten voor max. 15 personen per blokut en zijn er mogelijkheden voor ontbijt en lunches.

2016© IJsbaan Twente