Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Het coolste kinderfeestje vier je op IJsbaan Twente!

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een muts en handschoenen. Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar je kunt ook schaatsen huren bij de Sportshop op de ijsbaan. Wanneer je schaatsen huurt en een kinderfeestje hebt geboekt krijg je €1,00 korting op de schaatshuur. Jullie kunnen lekker schaatsen op de 30 x 60 meterbaan en de 400 meterbaan. Daarnaast is er een speelplaats op het middenterrein met een groot springkussen waarop jullie je helemaal uit kunnen leven! Tijdens of na afloop van het feestje kun je in het Schaatscafé heerlijk genieten van patat, een kroket/frikadel en ranja. Voor de jarige en ook voor de andere kinderen is er een kleine attentie. Je kunt het schaatsen ook nog combineren met een schaatsles, bowlen, voetballen bij Soccer Inside of met een rondleiding door het stadion van FC Twente. Je kunt kiezen uit vijf soorten feestjes: een ONWIJS, een SUPER COOL , een ICE SOCCER, een ICE FC TWENTE of een ICE  BOWL feestje. Wil je bij binnenkomst graag eerst je cadeautjes uitpakken met daarbij ranja en wat lekkers? Dit kan! Voor €1,00 per persoon extra wordt er een tafel voor jullie gereserveerd in het Schaatscafé met daarop ranja en cake om te versieren. Deze optie kun je aanvinken in het boekingsformulier die je vindt door te klikken op het feestje (hieronder) van jouw keuze.

De kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 kinderen (Ice Soccer vanaf 8 kinderen). Een kinderfeestje vindt plaats tijdens recreatie-uren (zie openingstijden) en dient minimaal 4 werkdagen van tevoren geboekt te worden. Pas na ontvangst van de definitieve bevestiging is het kinderfeestje gepland (dit kan 3 werkdagen duren).

v.a. € 10,25 p.p.

Onwijs

Lekker schaatsen, samen patat eten met een kroket/frikadel en onbeperkt ranja tijdens het eten. Voor alle kinderen een attentie. Schaatshuur niet inbegrepen. Klik hier om te reserveren.

€ 15,00 p.p.

Super Cool

Lekker schaatsen, één uur schaatsles en samen patat met een kroket/frikadel eten & onbepert ranja tijdens het eten. Alle kinderen krijgen een attentie. Schaatshuur niet inbegrepen. Klik hier om te reserveren.

€ 18,25 P.P.

Ice FC Twente

Vrij schaatsen & een rondleiding door het stadion van FC Twente, samen patat eten met kroket/frikadel en onbeperkt ranja. Voor alle kinderen een attentie. Schaatshuur niet inbegrepen. Rondleiding inclusief ranja/koffie/thee, FC Twente attentie en introductiefilm. Klik hier om te reserveren.

€ 15,25 p.p.

Ice Bowl

Vrij schaatsen, 1 uur bowlen bij Bowling Enschede (100m van de ijsbaan) en samen patat eten met kroket/frikadel en onbeperkt ranja. Voor alle kinderen een attentie. Schaatshuur niet inbegrepen. Klik hier om te reserveren.

€ 15,75 p.p.

Ice Soccer

Schaatsen & 1 uur speed soccer bij Soccer Inside (100m van de ijsbaan), samen patat eten met kroket/frikadel en onbeperkt ranja. Voor alle kinderen een attentie. Schaatshuur niet inbegrepen. Klik hier om te reserveren.

2016© IJsbaan Twente