Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Scholen Ploegen Achtervolging

 

DE UITSLAG VAN DE SPA 2018 VIND JE HIER: UITSLAG 2018.

Buiten is het koud en er wordt op IJsbaan Twente al weer volop geschaatst. Ook dit jaar is het voor middelbare, MBO, HBO en Universitaire scholieren mogelijk mee te doen aan een uniek evenement: de Scholen Ploegen Achtervolging. Ruim 200 Twentse scholieren doen jaarlijks mee aan de voorronde voor de NK Scholenploegenachtervolging op IJsbaan Twente. Dit jaar maakt de finaleplek het nóg specialer, want de winnende Twentse teams schaatsen de finale (NK Scholen Ploegen Achtervolging) op de speciale ijsvloer in het Olympisch Stadion in Amsterdam op 6 februari 2018.

Je kunt nu al teams samenstellen, want de datum van de voorronde in Enschede is geprikt en wel op donderdag 1 februari 2018. Een uniek evenement, want zowel wedstrijdschaatsers als ongeoefende schaatsers laten zichzelf hier van hun beste kant zien. Tijdens dit leukste schaatsevenement voor scholieren staat plezier, teamspirit, tactiek en gezond bezig zijn voorop. Proef de sfeer van de SPA op: https://www.youtube.com/watch?v=L8qnx4HayI0.

DUS: Schrijf teams in voor de Twentse voorronde van de NK Scholenploegenachtervolging

Wanneer: Donderdag 1 februari 2018 van 11.00 - 15.30 uur

Waar : IJsbaan Twente in Enschede

Inschrijven: Via de inschrijflijst (retour mailen vóór 18 januari 2018)

Teams en reglementen

Ieder school uit het voortgezet onderwijs, Universiteit, HBO en MBO kan een team samenstellen in verschillende leeftijdscategorieën (12-18+), geslacht en niveau (recreatief of wedstrijd). Teams bestaan uit vier leden + eventueel één reserverijder en één coach. Natuurlijk mogen fans langs de zijlijn hun favoriete teams aanmoedigen. De teams rijden tijdens de voorronde 2 omlopen, waarvan de snelste tijd stelt. In elke categorie gaat het team met de snelste tijd door naar de finale in het Olympisch Stadion in Amsterdam op 6 februari.

Meedoen?

Per school wordt er één aanmeldingsformulier verstrekt. Alle deelnemende teams van één school (of scholengemeenschap/locatie) kunnen zich inschrijven op dit formulier, wij ontvangen het volledig ingevulde formulier graag retour voor donderdag 1 februari 2018. De kosten voor deelname bedragen € 25,00 per team. Het volledig ingevulde aanmeldingsformulier kan je versturen naar igor.pieters@ijsbaan-twente.nl. Let op: vul de juiste categorie in. Zie de uitwerking hiervan in de reglementen.

Trainen

Speciaal voor deelnemende teams hebben wij de mogelijkheid om te komen trainen voorafgaand aan de voorronde. Ingeschreven teams kunnen voor een gezamenlijk tarief van € 15,00 per team naar binnen tijdens onze recreatie-uren. Zij hoeven zich slechts te melden bij de kassa.

Downloads:

- Het aanmeldingsformulier

- Reglementen SPA 2017-2018


Terug

01-02-2018


2016© IJsbaan Twente