Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Schaats4daagse

 

Tijdens de schaats4daagse kun je van maandag 26 februari tot en met donderdag 1 maart 2018 elke dag een door jou gekozen afstand schaatsen op de 400 meterbaan. Hierbij kun je kiezen uit 4, 8 en 16 km per dag. Er kan dagelijks tussen 09:30-12:00 en 20:00-22:30 uur geschaatst worden. Uiteraard ontvang je aan het einde van de schaats4daagse een speciale medaille!

De officiële inschrijving voor de schaats4daagse is helaas gesloten! Toch is er nog wel de mogelijkheid om je in te schrijven door te mailen naar de commissie via s4d@skeuvel.nl. We zien je alsnog graag verschijnen!

Deelname kost € 12,50 per persoon en wordt van je rekening afgeschreven via IJsbaan Twente. Schaatsen kun je huren als je deze zelf niet hebt. Na inschrijving ontvang je een week voor de schaats4daagse alle nodige informatie per mail.

Meer informatie over de Schaats4Daagse op: s4d.skeuvel.nl.  

Voorwaarden deelname schaats4daagse:

●     Deelnemers van de Enschedese Schaats4daagse worden geacht zich aan de algemene huisregels van IJsbaan Twente te houden (http://www.ijsbaan-twente.nl/info_tarieven/huisregels/).

●     Deelname aan de Schaats4daagse is op basis van uw naam en vertoon van de persoonlijke stempelkaart.

●     Restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk.

●     Mocht u een dag niet kunnen schaatsen, is het mogelijk dit in te halen door een andere dag de dubbele afstand te schaatsen.

●     In verband met uw veiligheid is het verplicht om tijdens het schaatsen handschoenen en een muts te dragen.

●     De organisatie van de Enschedese Schaats4daagse en IJsbaan Twente zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken en/of diefstal.


Terug

26-02-2018


2016© IJsbaan Twente