Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Curling Clinic

Curling wordt helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens 'de sport met de bezem' genoemd, moet je stevig in je schoenen staan.

Curling?

Wat is dat precies? Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. Tijdens een curlingclinic op IJsbaan Twente leren we je eerst de basis. Daarna kan het echte werk beginnen. In twee teams speel je een echte curlingwedstrijd en is de spanning vaak om te snijden! Als beginner kun je al snel geweldige stenen leggen en veel plezier aan de clinic beleven. We beginnen de ruim 1,5 uur durende clinic, onder genot van een kop koffie/thee en een zoete lekkernij, met een uitleg van de regels van curling. De leuke curlingclinic wordt begeleid door een ervaren instructeur. Je kunt kiezen voor een curlingclinic mét of zonder een winters buffet. IJsbaan Twente heeft de beschikking over 4 officiële curlingbanen op de ijsvloer op het middenterrein, waardoor er vaak plek is om met jouw team, familie of bedrijf te komen curlen. Een curlingclinic is te reserveren voor 8 tot 48 personen en is uit te breiden met bijvoorbeeld een schaatsuurtje of een gezellige warm winters buffet. Tijdens de clinic speel je ongeveer met 10 - 12 personen op één curlingbaan. Kies hieronder voor een curlingclinic met of zonder buffet en reserveer direct!

€ 24,50 p.p.

Curlingclinic (2 uur)

Jullie worden ontvangen met koffie/thee en een zoete lekkernij. Dan volgt de curlingclinic met een uitleg, oefenronde en onderlinge wedstrijdjes (1,25 uur op het ijs). De clinic wordt afgesloten met een gezellige borrel en uitreiking van de 'curlingbokaal' in het Schaatscafé (één consumptie en een rondje bittergarnituur zijn inbegrepen). Vanaf 8 personen.

€ 39,50 p.p.

Curlingclinic met buffet (vanaf 3,5 uur)

Jullie worden ontvangen met koffie/thee en een zoete lekkernij. Dan volgt de curlingclinic met een uitleg, oefenronde en onderlinge wedstrijdjes (1,25 uur op het ijs). Voor of na de clinic genieten jullie van een heerlijk winters buffet en borrel in één van de gezellige lounges. Vanaf 15 personen.

2016© IJsbaan Twente