Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

     

Curlingclinic op IJsbaan Twente

Curling wordt helemaal hip! Voor curling, door niet-kenners wel eens 'de sport met de bezem' genoemd, moet je stevig in je schoenen staan.

Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. Tijdens een curlingclinic op IJsbaan Twente leren we je eerst de basis. Daarna kan het echte werk beginnen. In twee teams per curlingbaan speel je een echte curlingwedstrijd en is de spanning vaak om te snijden! Als beginner kun je al snel geweldige stenen leggen en veel plezier aan de clinic beleven. We beginnen de bijna 2 uur durende clinic onder genot van een kop koffie/thee en een zoete verrassing (of een ander drankje) met een uitleg van de regels van curling in één van onze sfeervolle lounges. Na de clinic op het ijs (1,25 uur op het ijs) staat er een lekkere borrel met bitterballen voor jullie klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om af te sluiten met een lunch- of dinerbuffet. Klik hier voor de cateringmogelijkheden. Een curlingclinic is te reserveren voor 8 tot 48 personen en kost € 24,75 per persoon. IJsbaan Twente beschikt over 4 officiële curlingbanen op de 30*60 meterbaan. Tijdens de clinic speel je ongeveer met 12 personen op één curlingbaan. Ontdek jouw curlingskills en reserveer een clinic via info@ijsbaan-twente.nl of 053-4601970!

Praktische informatie
Het is verstandig om (buiten)sportschoenen mee te nemen naar de curlingclinic. Tijdens de curlingclinic krijg je een soort zooltjes om je schoenen, deze blijven bij een schoen met hak niet zitten. Zorg ook dat je een makkelijk zittende broek / kleding aan hebt, je zit regelmatig op je hurken. Om deze reden is het dan ook verstandig langere bovenkleding te dragen, shirtjes schieten gemakkelijk uit broeken. Het is +/- 8 graden Celsius in de hal, handschoenen en een muts kunnen daarom verstandig zijn.

2016© IJsbaan Twente