Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

IJsbaan Twente is een verrassende locatie voor clinics, feesten, vergaderingen en events. Wij beschikken over een ijsbaan, sfeervolle vergader- en feestruimten en een uitgebreid aanbod van activiteiten en catering. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

v.a. € 9,75 p.p.

Kinderfeestjes

Het coolste kinderfeestje vier je op IJsbaan Twente! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten.

€ 24,50 p.p.

Curlingclinic

Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. De instructeur leert de basistechnieken aan om later in de ‘wedstrijd’ de perfecte steen te spelen. Voor groepen van 8 tot 40 personen.

€ 12,75 p.p.

Schaatsclinic

Leer schaatsen op het mooie ijs van IJsbaan Twente! Onze professionele trainers leren jullie in één uur beter schaatsen. Voor groepen van 8 tot 100 personen. Na de clinic kun je nog vrij gaan schaatsen.

€ 31,50 p.p.

IJshockeyclinic

De clinic start in de kleedkamer met het verdelen van de materialen. Op het ijs leer je de basistechnieken en spelen jullie een wedstrijd. Na afloop wordt de ‘Man of the match-award’ uitgereikt. Voor groepen van 8 tot 25 personen.

€ 5,75 p.p.

Rondleiding

Een rondleiding door IJsbaan Twente is dé kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Vergaderen en zaalhuur

IJsbaan Twente biedt een bijzondere en inspirerende setting voor vergaderingen. Alle ruimten zijn voorzien van ramen zodat u een schitterend uitzicht heeft over de ijsbaan. Voor groepen van 10 tot 100 personen.

Trainen op IJsbaan Twente

Vanaf 14 september is IJsbaan Twente weer geopend met ijs op de 400 meterbaan én de 30*60 meterbaan. T/m 28 oktober zijn er dagelijks trainingsblokken gereserveerd. Lees meer...

Overnachten

Een basis of luxe overnachtingslocatie; in Twente vind je alles! De meest gebruikte en best beoordeelde accommodaties voor gasten van IJsbaan Twente vind je hier.

NIEUWS & EVENEMENTEN

29
Jun

Gianni Romme nieuwe manager IJsbaan Twente


Met ingang van 1 mei 2018 zal tweevoudig olympisch schaatskampioen Gianni Romme starten als nieuwe manager van IJsbaan Twente. Met de aanstelling van Gianni Romme haalt IJsbaan Twente iemand binnen die zich, na zijn actieve schaatscarrière, op allerlei vlakken heeft doorontwikkeld. Deze stap ......

2016© IJsbaan Twente