Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Sluit mijn niveau aan bij de lesgroepen?

Wil je weten of jouw schaatsniveau aansluit bij de lesgroepen? Op deze pagina vind je video's van de verschillende niveaus die de schaatsschool hanteert. Van échte beginner tot gevorderde schaatser.

Lessenserie - half of heel seizoen

Volg 9 of 18 wekelijkse schaatslessen en leer beter schaatsen! Van beginners tot (ver) gevorderden. Lesgroepen met gelijk niveau.

Lessenserie échte beginners

Vier schaatslessen voor échte beginners die nog niet of net los van de boarding kunnen schaatsen.

Vakantiecursus

Leer in één vakantie beter schaatsen! Voor alle niveaus en in elke schoolvakantie. De cursus duurt 3 dagen, les van 1 uur.

Bochtenclinics

Schaatsen wordt leuk als je een heel rondje kunt rijden. Daarbij komt na elke 100 meter een bocht kijken. Maar hoe kom je nou die vervelende bocht door? Volg een bochtenclinic!

Trainen voor een toertocht

Werk op een professionele manier toe naar jouw prestatie tijdens een toertocht in Nederland of zelfs op de Weissensee. Met een opbouwend programma met tips en trucs bereid je je goed voor op de echte winter.

Inloopuur

Iedereen van gemiddeld en gevorderd niveau kan op dinsdagochtend een schaatsles krijgen op het inloopuur. Inschrijven hiervoor is niet nodig, er staan altijd trainers klaar.

Trainingen gevorderd +

Ben jij een gevorderde schaatser en wil jij graag onder begeleiding van een deskundige trainer werken aan jouw schaatstechniek en uithoudingsvermogen? Volg dan de lessenserie gevorderd +.

Slijpcursus

Wil je zelf je schaatsen leren slijpen? Doe dan mee aan de slijpcursus van IJsbaan Twente en Hyro Sports. Je hoeft zelf geen slijpspullen mee te nemen. Lees meer.

Privéles

Tijdens de 1,5 uur durende privéles ligt de focus volledig op je schaatstechniek. Een priveles kan met 1, 2 of 3 personen geboekt worden.

Trainen voor de wintertriatlon

Als lid van een triatlonclub kun je je inschrijven voor 25 trainingen verzorgd door trainers van TV Trios Borne donderdagavond van 21.15 tot 22.15 uur.

2016© IJsbaan Twente