Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

Registreer je rondetijden!

Meten is weten

Met een schaatstransponder kun je het aantal ronden en je rondetijd op het ijs bijhouden. Een schaatstransponder is een chip die schaatsers aan de enkel of onder de schaatsschoen dragen. Iedere passage op de finishlijn wordt gemeten. Na of tijdens het schaatsen kun je op je telefoon (met de nieuwe SPRINT app) of thuis achter de computer bekijken hoeveel rondjes je hebt gereden én hoe snel je was! In de SPRINT app kun je ook meedoen op de ranglijsten van IJsbaan Twente. Wil je je ronden thuis inzien en heb je een eigen chip? Kijk dan op de website van Mylaps.

Koop of huur een MYLAPS transponder

Kopen

Bij de receptie van IJsbaan Twente kun je de MYLAPS ProChip Flex kopen. Deze transponder kost €35,00 en is een jaar lang te gebruiken. Voor elk verdere jaar dient het abonnement verlengd te worden voor €26,62 per jaar. Deze transponder werkt alleen op ijsbanen (waar een MYLAPS timepoint ligt) en is dus niet bruikbaar voor andere sporten dan schaatsen. Deze transponder bevat, net als de MYLAPS ProChip, een niet-vervangbare batterij met een levensduur van ongeveer vijf jaar. Als deze batterij leeg is dient de transponder vervangen te worden. Klik hier om je transponder te activeren of verlengen via Mylaps!

Huren (NIEUW!)

Schaatsen.nl heeft een uitdagende app ontwikkeld voor schaatsend Nederland en jij mag hem op IJsbaan Twente als eerste proberen! Download de Sprint app nu in de Appstore en Google Play Store en ervaar ook deze pre-release zodat de app het nieuwe schaatsseizoen nog sneller, beter en sterker wordt. Schaats met Sprint op onze ijsbaan de snelste rondetijden, word nummer één van de IJsbaan Twente ranglijst, blijf je ontwikkelen met verschillende trainingsschema’s en deel je vooruitgang tussen het nieuws van de ijsbaan, jouw vereniging en de schaatsen.nl updates! Met een MYLAPS transponder om je enkel kun je alle informatie bijhouden. Heb je nog geen chip? Geen probleem! Via de app of aan de kassa huur je er één voor € 2,50. Het is wel noodzakelijk (ook voor het huren aan de kassa) dat je de SPRINT app gratis hebt gedownload en (eenmalig) een account hebt aangemaakt. Huur de je transponder via de app, dan kun je alvast betalen met Ideal. Huur je de transponder aan de kassa, dan betaal je daar. De transponder kun je bij de kassa ophalen. De receptionist koppelt een transponder aan jouw account, zodat de tijden ook echt op jouw account worden opgeslagen. Wij als IJsbaan Twente zijn de eerste ijsbaan waar de verhuur van MYLAPS chips mogelijk is en je de volledige Sprint beleving krijgt! Dit betekent tevens dat je nu ook via Sprint vanaf de bank je toegangskaartjes al kan kopen! Ga jij ook de uitdaging aan?! Download de Sprint app dan nu en kom bij IJsbaan Twente schaatsen!

Binnenkort zullen ook de De Scheg in Deventer, de 11-stedenhal in Leeuwarden en de Jaap Eden baan in Amsterdam officiële Sprint locaties worden. Sprint is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Bekijk voor meer informatie www.sprintapp.nl

2016© IJsbaan Twente