Home | Inloggen | Nieuwsbrief

Stichting Brug naar Werk

Stichting Brug naar Werk staat dit jaar voor het tweede jaar op rij voor u klaar bij de IJsbaan te Enschede. Wij verzorgen daar – samen met onze medewerkers en deelnemers – de horeca en facilitaire dienstverlening.

Stichting Brug naar Werk is…

·         Een werkbedrijfmet een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een scherpe prijs.
·         Een sociale organisatie.Wij zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij door kansen te creëren voor deelnemers in onze projecten. Zij kunnen bij ons werkervaring opdoen om zo de kans op terugkeer naar de arbeidsmarkt te vergroten.
·         Duurzaam. Dit ziet u terug in hoe wij met onze producten omgaan. Ter illustratie: door hergebruik van oude materialen maken wij unieke tassen die ook nog eens duurzaam en sociaal verantwoord zijn geproduceerd.
·         Actief in de regio. Wij werken niet alleen samen met de IJsbaan Twente, maar kennen ook een samenwerking met De Creatieve Fabriek Hengelo, De Gelderman Fabriek Oldenzaal, Esschert Design Enschede, Domein Enschede en Twentebad Hengelo.

Bij Stichting Brug naar Werk staan kwaliteit van de dienstverlening tegen een scherpe prijs voorop. Wij leveren onderstaande diensten:
·         Schoonmaakdiensten
·         Ondersteunende werkzaamheden in de bouw
·         Servicediensten op het gebied van het beheer van panden en cultureel erfgoed
·         Terreinonderhoud
·         Hoveniersdiensten
·         Horecadiensten
·         Receptie/administratieve diensten

De diensten voeren wij uit met onze medewerkers en deelnemers. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens:

Kijk op onze website www.sbnw.nl of neem contact op met Stichting Brug naar Werk via 074 250 8941.

2016© IJsbaan Twente