Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures 

Wat is curling?

Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. Het lijkt op jeu des boules, maar wordt op het ijs gespeeld met zware stenen in plaats van metalen ballen. Het is een sport, die zowel competitief als recreatief gespeeld wordt door jong en oud. Hoewel het bereiken van een hoog niveau jaren training vergt, kan een beginner al snel geweldige stenen leggen en veel plezier aan de sport beleven. Boek een curlingclinic vanaf 8 personen en ontdek jouw curlingskills!

Een curlingclinic op IJsbaan Twente

     

We beginnen de ruim 1,5 uur durende clinic onder genot van een kop koffie/thee en een zoete verrassing (of een ander drankje) met een uitleg van de regels van curling. Aansluitend gaat de instructie op het ijs van start, waar de instructeur je de basistechnieken aanleert om later in de ‘wedstrijd’ de perfecte steen te spelen. Als de groep de basis onder de knie heeft, kan het echte werk beginnen. Twee teams gaan het in een echte wedstrijd tegen elkaar opnemen. Een curling clinic is te reserveren vanaf 8 (en tot ongeveer 40) personen, bij minder personen wordt de prijs hoger dan het basisbedrag van € 20,50. IJsbaan Twente beschikt over 4 officiele curlingbanen (op de 30*60 meterbaan). We spelen met ongeveer 10 personen op één curlingbaan.

Tarieven & reserveren

Een curlingclinic bedraagt € 20,50 per persoon, maar is natuurlijk uit te breiden met diverse cateringmogelijkheden. Neem voor reserveringen contact op via info@ijsbaan-twente.nl of 053-4601970.

2016© IJsbaan Twente