Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

     

Curlingclinic op IJsbaan Twente

Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. Tijdens een curlingclinic op IJsbaan Twente leren we je eerst de basis. Daarna kan het echte werk beginnen. Met twee teams per curlingbaan speel je een echte curlingwedstrijd en is de spanning vaak niet te snijden! Als beginner kun je al snel geweldige stenen leggen en veel plezier aan de clinic beleven. We beginnen de ruim 1,5 uur durende clinic onder genot van een kop koffie/thee en een zoete verrassing (of een ander drankje) met een uitleg van de regels van curling in één van onze sfeervolle lounges. Aansluitend een gezellige borrel of een heerlijk buffet? Dat kan in de lounges op de eerste verdieping of in het gezellige Schaatscafé. Klik hier voor de cateringmogelijkheden of neem contact met ons op  via info@ijsbaan-twente.nl of 053-4601970.

Een curlingclinic is te reserveren voor 8 tot 40 personen en kost € 20,50 per persoon. IJsbaan Twente beschikt over 4 officiële curlingbanen op de 30*60 meterbaan. Tijdens de clinic speel je ongeveer met 10 personen op één curlingbaan. Ontdek jouw curlingskills en reserveer een clinic via info@ijsbaan-twente.nl of 053-4601970!

Praktische informatie
Het is verstandig om (buiten)sportschoenen mee te nemen naar de curlingclinic. Tijdens de curlingclinic krijg je een soort zooltjes om je schoenen, deze blijven bij een schoen met hak niet zitten. Zorg ook dat je een makkelijk zittende broek / kleding aan hebt, je zit regelmatig op je hurken. Om deze reden is het dan ook verstandig langere bovenkleding te dragen, shirtjes schieten gemakkelijk uit broeken. Het is +/- 8 graden Celsius in de hal, handschoenen en een muts kunnen daarom verstandig zijn.

Wil je een kleine sfeerimpressie van de ijshal en het spelletje curling? Één van onze curlinginstructeurs vertelt hoe leuk curling is bij RTL 4 (5 uur Live) in het filmpje hieronder.

2016© IJsbaan Twente