Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

IJsbaan Twente is een verrassende locatie voor clinics, feesten, vergaderingen en events. Wij beschikken over een ijsbaan, sfeervolle vergader- en feestruimten en een uitgebreid aanbod van activiteiten en catering. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Evenementen

In het seizoen 2016-2017 vinden verschillende evenementen plaats op IJsbaan Twente. Kijk op de home pagina voor een kalender en overzicht.

v.a. € 9,75 p.p.

Kinderfeestjes

Het coolste kinderfeestje vier je op IJsbaan Twente! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten.

€ 20,00 p.p.

Curlingclinic

Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. De instructeur leert de basistechnieken aan om later in de ‘wedstrijd’ de perfecte steen te spelen. Voor groepen van 8 tot 40 personen.

€ 12,50 p.p.

Schaatsclinic

Leer schaatsen op het mooie ijs van IJsbaan Twente! Onze professionele trainers leren jullie in één uur beter schaatsen. Voor groepen van 8 tot 100 personen. Na de clinic kun je nog vrij gaan schaatsen.

€ 31,00 p.p.

IJshockeyclinic

De clinic start in de kleedkamer met het verdelen van de materialen. Op het ijs leer je de basistechnieken en spelen jullie een wedstrijd. Na afloop wordt de ‘Man of the match-award’ uitgereikt. Voor groepen van 8 tot 25 personen.

Vergaderen

IJsbaan Twente biedt een bijzondere en inspirerende setting voor vergaderingen. Alle ruimten zijn voorzien van ramen zodat u een schitterend uitzicht heeft over de ijsbaan. Voor groepen van 10 tot 100 personen.

€ 5,50 p.p.

Rondleiding

Een rondleiding door IJsbaan Twente is dé kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

€ 500,00

Ice Challenges

Vanaf 50 personen kun je een compleet verzorgde dag met allerlei uitdagingen organiseren. In teams ga je de uitdaging aan met spellen als skibroekhangen, sneeuwbalgooien, hindernisparcours, levend ice bowling en nog veel meer!

Overnachten

Een basis of luxe overnachtingslocatie; in Twente vind je alles! De meest gebruikte en best beoordeelde accommodaties voor gasten van IJsbaan Twente vind je hier.

Evenementen

22
Okt

Kidsmiddagen in de herfstvakantie


Op zondagmiddag 22 en 29 oktober én op donderdag 26 oktober kan iedereen die het leuk vindt, meedoen aan spelletjes op en naast het ijs. Er is ook nog voldoende ruimte om lekker vrij te schaatsen. Lees meer. ...

24
Okt

Vakantiecursus: 24, 25 en 26 oktober


In de herfstvakantie is het voor kinderen en volwassenen mogelijk om deel te nemen aan de 3-delige vakantiecursus. Op 24, 25 en 26 oktober vindt deze cursus plaats van 9.30 – 10.30 uur. Lees meer.  ...

2016© IJsbaan Twente