Home | Inloggen | Nieuwsbrief | Vacatures |

IJsbaan Twente is een verrassende locatie voor clinics, feesten, vergaderingen en events. Wij beschikken over een ijsbaan, sfeervolle vergader- en feestruimten en een uitgebreid aanbod van activiteiten en catering. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

v.a. € 9,75 p.p.

Kinderfeestjes

Het coolste kinderfeestje vier je op IJsbaan Twente! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten.

€ 20,50 p.p.

Curlingclinic

Curling is een ijssport waarbij het op precisie en controle aankomt. De instructeur leert de basistechnieken aan om later in de ‘wedstrijd’ de perfecte steen te spelen. Voor groepen van 8 tot 40 personen.

€ 12,75 p.p.

Schaatsclinic

Leer schaatsen op het mooie ijs van IJsbaan Twente! Onze professionele trainers leren jullie in één uur beter schaatsen. Voor groepen van 8 tot 100 personen. Na de clinic kun je nog vrij gaan schaatsen.

€ 31,50 p.p.

IJshockeyclinic

De clinic start in de kleedkamer met het verdelen van de materialen. Op het ijs leer je de basistechnieken en spelen jullie een wedstrijd. Na afloop wordt de ‘Man of the match-award’ uitgereikt. Voor groepen van 8 tot 25 personen.

€ 500,00

Ice Challenges

Vanaf 50 personen kun je een compleet verzorgde dag met allerlei uitdagingen organiseren. In teams ga je de uitdaging aan met spellen als skibroekhangen, sneeuwbalgooien, hindernisparcours, levend ice bowling en nog veel meer!

€ 5,75 p.p.

Rondleiding

Een rondleiding door IJsbaan Twente is dé kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Vergaderen en zaalhuur

IJsbaan Twente biedt een bijzondere en inspirerende setting voor vergaderingen. Alle ruimten zijn voorzien van ramen zodat u een schitterend uitzicht heeft over de ijsbaan. Voor groepen van 10 tot 100 personen.

Trainen op IJsbaan Twente

Vanaf 14 september is IJsbaan Twente weer geopend met ijs op de 400 meterbaan én de 30*60 meterbaan. T/m 28 oktober zijn er dagelijks trainingsblokken gereserveerd. Lees meer...

Overnachten

Een basis of luxe overnachtingslocatie; in Twente vind je alles! De meest gebruikte en best beoordeelde accommodaties voor gasten van IJsbaan Twente vind je hier.

Evenementen

24
Mrt

Winter Triatlon Twente


Schaatsen, fietsen en lopen; het kan allemaal op zaterdag 24 maart op IJsbaan Twente tijdens de Winter Triatlon Twente. Iedereen kan deelnemen. Er zijn verschillende categorieën waarin je kunt starten, zowel voor kinderen als volwassen. ...

28
Mrt

Twentse Schoolschaats Kampioenschappen


Heb jij met jouw klas een leuke schaatsles gevolgd op IJsbaan Twente? Stel dan een schoolteam samen van 4 leerlingen en doe mee aan de Twentse Schoolschaats Kampioenschappen. Je schaatst individueel een 100 meter en met je schoolteam een estafette en maakt kans op dé TSK Bokaal! ...

29
Mrt

Bedrijven Ploegen Achtervolging


Donderdag 29 maart is het zover, de vierde editie van de Bedrijven Ploegenachtervolging (BPA) op IJsbaan Twente. Doe samen met collega’s, vrienden of andere connecties mee in een bedrijventeam en ga de bikkelharde strijd op het ijs aan. Jullie nemen het op tegen andere bedrijven uit de regio. Of je nu kunt schaatsen of niet, dat maakt niet uit. ...

30
Mrt

IJsdisco


Kom naar de IJsdisco om het schaatsseizoen spectaculair af te sluiten! De DJ draait de nieuwste hits en Stage-X zorgt voor een spectaculaire lichtshow. De ijsdisco is van 19.00-22.30 uur en is voor alle leeftijden toegankelijk....

2016© IJsbaan Twente